SoulseeX

SoulseeX Build 2118 1.0b6

Vind jouw muziek met deze peer-to-peer-applicatie

VOOR

  • Zeer ruim aanbod
  • Chatrooms naar muzieksmaak

TEGEN

  • Losse vensters zijn storend

Uitmuntend
8

Met SoulseeX download je jouw favoriete muziek. Het verbindt je met andere muziekliefhebbers via peer-to-peer (P2P), een netwerk waarin alle verbonden computers gelijk zijn. De oude vertrouwde versie voor Windows met een 'k' op het einde, is er ook voor jouw Mac.

Jaren lang was Soulseek voor Windows hét programma om muziek uit te wisselen. Ondertussen zijn er meerdere opties bijgekomen, maar SoulseeX blijft nog steeds veelgebruikt door muziekfanaten. In de chatrooms vind je meteen gebruikers met dezelfde muzieksmaak. Blader hun bestanden door of raak met ze aan de praat om nieuwe muziek te ontdekken. Met één klik op je muis download je zo een liedje of het hele album. Houd er wel rekening mee dat veel bestanden niet legaal verspreid worden. Dit is uiteraard strafbaar.

Nu stond de Windows-versie niet bekend om zijn schoonheid en de variant voor de Mac heeft niet de juiste manier gevonden om dit te verhelpen. SoulseeX opent alles in losse vensters, daarmee is het heel onoverzichtelijk. Ondanks dat is het programma zelf erg gebruiksvriendelijk.

SoulseeX is nog steeds een heerlijk programma om muziek mee te downloaden. Het enorme aanbod zorgt dat je altijd wel vindt wat je zoekt. Laat je door het uiterlijk niet weerhouden, geniet gewoon van alles wat SoulseeX je biedt.

Wet - en regelgeving aangaande het downloaden en verspreiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal verschilt per land. Softonic herinnert je eraan dat illegaal gebruik van deze software mogelijk strafbaar is en raadt onrechtmatig gebruik af.

Meeste downloads File Sharing & Peer to Peer voor mac

Meer
SoulseeX

Download

SoulseeX Build 2118 1.0b6

Beoordelingen about SoulseeX

  • door Anonymous

    Pasword en gebruikersnaam gevraagd.
    Heb dit gedownload en men vraagt gebruikersnaam en wachtwoord!!! WELK gebrui...   Meer